Scroll voor het artikel

Vijf ongelezen berichten #9

Ton Coenen: “Majesteit, het ging vandaag vooral over de afgelopen vijftig jaar, maar we kijken vooral ook graag naar de toekomst. Daarom hebben we een nieuwe videoreeks laten ontwikkelen over vijf thema’s, getiteld: ‘Vijf ongelezen berichten’. De vijf thema’s zijn seksuele vorming, anticonceptie, seksueel geweld, bevolkingsgroepen en veilige abortus. Ik ben heel trots dat ik u het eerste exemplaar mag aanbieden.”

Coenen overhandigt het filmblik aan de majesteit die hem hartelijk bedankt. Voor de koning is het tijd om naar de Tuinzaal te vertrekken. Daar krijgt hij de gelegenheid om met Rutgers en internationale partners van Rutgers te spreken.

Vijf ongelezen berichten

In de videoreeks ‘Vijf ongelezen berichten’ richt spoken word artist Anne Bosveld zich in briefvorm tot vijf jongeren afkomstig uit alle delen van de wereld. In de video’s wordt op eigentijdse wijze een beeld geschetst van het werk dat Rutgers vandaag de dag in de wereld verricht, met een duidelijke link naar behaalde mijlpalen in het verleden. De video’s zijn geproduceerd door Arteffects.

Bekijk de video’s op https://www.rutgers50.international

Deel dit artikel